Ching

Jag har en idè, jag är ju helt jävlig på morgonen! Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig och det tar så lång tid! Jag såg på Emma Elwins blogg att hon hade gjort en lookbook för sig själv och då tänkte jag att det vill jag också ha, Men på bloggen. Så snart får ni se en ny kategori med outfit-idèer. Förhoppningsvis blir den så översiktlig som jag föreställer mig. Stay Tuned!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • Blogglistenhits
  • Follow on Bloglovin
Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 184 andra följare

%d bloggare gillar detta: