Paris Fashion Week tomorrow! Alexander Wang campaign, isn’t it very relevant? 1990 | NADIAKANDIL

Paris Fashion Week tomorrow! Alexander Wang campaign, isn’t it very relevant? 1990

Posted by Nadia on 27 februari, 2014 · Kommentera 

kampania-alexander-wang-wiosna-lato-2014-fot-steven-klein-2

I morgon drar jag till Paris för modeveckan och har så klart en del att stå i innan dess. I morgon kommer det upp en video som vi spelade in i Oslo om hur jag förbereder mig inför modeveckorna!

Jag vet att det har varit skilda meningar om dessa kampanjbilder för Alexander Wangs vår- och sommarkollektion. Men på något sätt är de ändå så rätt i tiden. 90-talet har florerat i några säsonger. De som var gamla nog att uppleva det glada decenniet har med skräckblandad fröjd sett plaggen längst bak i deras garderober, vandra ut på catwalken. Jag menar inte bokstavligt, men de som hade Buffaloskor och minimala linnen med spagettiband, eller magtröjor, är inte jättesugna på att plocka fram de plaggen igen.
Den här kampanjen personifierar på något sätt 1990-2000, club-hopping, sunkiga toaletter. Ja, ni vet. Hela den grejen.

Eller?

I am off to Paris for fashion week tomorrow, and off course lots to do before. Also tomorrow I will post the video we made in Oslo on how I prepare for the international fashion weeks. Stay tuned!

I know that there are different opinions on this new campaign for Alexander Wangs spring/summer collection. But in some way they are so relevant for the time being. The nineties have been very relevant and trendy these past seasons. and for those old enough who have experienced the happy decade, has dreadfully watched pieces in the back of they´re closets strutting down the catwalk. I mean not literally, but those who wore Buffalos, tops with spaghetti straps or cropped tops are not very keen on wearing those pieces again. 

No?

kampania-alexander-wang-wiosna-lato-2014-fot-steven-klein-1 kampania-alexander-wang-wiosna-lato-2014-fot-steven-klein                                                                                                                                                      Photo credit: Elle Poland

Leave a Comment