Hur gör man för att få uppmärksamhet på modeveckorna? Vi löser detta banbrytande problem | NADIAKANDIL

Hur gör man för att få uppmärksamhet på modeveckorna? Vi löser detta banbrytande problem

Posted by Nadia on 28 februari, 2014 · Kommentera 

Skärmavbild 2014-02-28 kl. 06.41.02

Skärmavbild 2014-02-28 kl. 06.41.02

Har precis landat i Paris och har en ganska fullspäckad dag framför mig med visningar, presentationer och möten.

Förberedelserna inför dessa dagar är inte helt problemfria, som ni kanske förstår. Det är långa Skype-samtal med vänner som är stilister och makeup-artister för att tillsammans försöka koordinera outfits. Låter helt befängt, jag vet. A woman´s gotta do, what a woman´s gotta do. Ja, förresten vad jag ska ha på mig under modeveckorna är det största problemet, inte det faktum att enligt mitt schema måste jag ta mig från en del av Paris (ja eller Milano) till en annan del på femton minuter. Eller att jag kvällen innan fortfarande är i valet och kvalt vilket hotel jag ska välja.

Vi har spelat in en kortfilm, eller vad det nu heter på ”creddig” svenska, som illustrerar mitt problem lite.

Är det någon i detta forum som förstår mig?

This video is in Swedish but it´s about all the fuss around planning fashion week. What to WEAR?!

Leave a Comment