How to find those perfect leather pants Without spending your salary | NADIAKANDIL

How to find those perfect leather pants Without spending your salary

Posted by Nadia on 18 mars, 2014 · 2 kommentarer 

la-modella-mafia-Emmanuelle-Alt-Vogue-Paris-model-off-duty-street-style-3Ett problem som är återkommande för de flesta brudar som vill strukturera sin garderob är att hitta de Perfekta skinnbyxorna. Som inte kostar en månadslön.
Detta kanske låter som ett banalt problem men är egentligen väldigt stressande. Jag har hittat de perfekta svarta och de perfekta marinblåa. Men tro inte att det var enkelt. Skinnet ska vara mjukt och skönt att ha på sig, fodret ska också vara i ett mjukt och stretchigt material. Det finns skinnbyxor i en ”bra” prisklass, alltså runt tusenlappen. Men de är ofta fodrade med glansigt polyester, helt ostretchigt och svettigt. Jag använder denna portal för att Varna för dessa! Fruktansvärt!

Mina marinblå hittade jag en eftermiddag på Phillip Lim. Jag gjorde misstaget att prova de och då var det ingen återvändo. Jag fick snällt plocka fram Visa-kortet och leva på nudlar resten av den månaden.
Nu ville jag ha ett par lika perfekta svarta. Mina krav var nu höga. Till slut hittade jag ett par i ett mjukt skinn och perfekt fodrade med ett skönt material på Cubus. Dessutom på rean!

Jag plåtade ett modejobb igår och en look gick i indigo-hippie-stil. Vi hade med ett par Categories Outfits, Trend, Uncategorized

Leave a Comment