#Worldsmosttalkedaboutcouple – Did they run out of ideas over at Vogue? | NADIAKANDIL

#Worldsmosttalkedaboutcouple – Did they run out of ideas over at Vogue?

Posted by Nadia on 22 mars, 2014 · Lämna en kommentar 

_kimye22f-1-web

Vi måste prata om Kim Kardashians och Kanye West senaste lilla projekt: Omslaget på väldens mest hyllade modemagasin Vogue (för mig är det mer som en bibel).

#Worldsmosttalkedaboutcouple står det på omslaget, och det får man ju säga att det är. Ett annat ord som fångade min uppmärksamhet är Selfie. Det står skrivet på omslaget, dock om något helt annat. Men det här känns mycket som enSelfie, på Kim. På det sättet att jag har svårt att se hur Anna Wintour (chefredaktör för magasinet) bönade och bad Kim om att ställa upp på detta. Nej vet ni vad, jag har svårt att se hur redaktören för magasinet ens kommer på idéen.

Varför är Kim K på omslaget av Vogue? Hade de slut på idéer borta på Vogue´s New York-kontor?

Ryktet säger att det är Kanyes förtjänst, som mer eller mindre bönade och bad om att magasinet skulle ha hans fästmö på omslaget. Jag är inte förvånad. Detta förnekas så klart av alla inblandade och speciellt chefredaktören Anna W.

En dröm som gick i uppfyllelse för Kim ”This is such a dream come true!!! Thank you @VogueMagazine for this cover! OMGGGGGG!!! I can’t even,” skrev hon på Twitter i fredags.

Jag trodde seriöst ett tag att han var hennes stylist och inte pojkvän. Det var ju efter att de två blev tillsammans som hon gick från Kim Kardashian till ”stil-ikonen” Kim Kardashian. Märk ironin när jag säger stilikon, jag håller inte riktigt med. Hon klär sig snyggt, Ja. Men hur svårt kan det vara när man har en obegränsad budget och kan handla ”Fresh off the runway”.

Tankar?

We have to discuss Kim Kardashian´s and Kanye West latest little project: The cover of the worlds fashion magazinenumber one, Vogue (more like a bible for me).

#Worldsmosttalkedaboutcouple the cover says. Anothet word on the cover that caught my eye; Selfie. It says in a different context but I can´t help but feel like this is actually a Selfie, of Kim, by Kim or Kanye. 
I really don´t see Anna Wintour (editor-in-chief for the magazine) begged Kim to be cover girl. You know what, No. I can´t even imagine the editor getting the idea, ”Let´s put Kim K on the cover. Shall we?”

Why is Kim K on the cover of Vogue? Did they run out of ideas over at Vogue´s New York office?

Rumor says, that Kanye begged the editor to put his fiancé on the cover. It wouldn´t surprise me. This off course something that everybody denies, especially editor Anna W.

A dream come true for Kim ”This is such a dream come true!!! Thank you @VogueMagazine for this cover! OMGGGGGG!!! I can’t even,” she tweeted on Friday.

At the beginning of thei relationship I was confused if he was her boyfriend or stylist. Because it was then she suddenly went from being reality star Kim Kardashian to ”style-icon” Kim Kardashian. Note the irony when I say style-icon, I don´t really agree. Yes she dresses nicely. But how hard can it be when you have an unlimited budget and can shop ”Fresh off the runway”.

Thoughts?

Behind the scenes at the photo shoot with Vogue. Shot by Annie Leibovitz

Leave a Comment