30. March – I am a Trend-Whore, That goes without saying | NADIAKANDIL

30. March – I am a Trend-Whore, That goes without saying

Posted by Nadia on 31 mars, 2014 · Lämna en kommentar 

hard

Location: London, Sloane Street Outside Chanel

Ni vet när man gräver fram något gammalt i garderoben och blir helt nykär?

Den här kappan med den perfekta metallic-färgen i 100 % silke är ett sådant fall. Jag drog fram den strax innan modeveckan i Paris och nu vill jag inte ha på mig något annat. Dessutom är metallic-trenden stor i år så jag är dessutom helt rätt ute. Älskar när det händer. Vi har ju konstaterat att jag är en Trend-Hora och jag undrar om jag omedvetet letade efter kappan för att jag visste att metallic är hett denna säsongen. Eller om jag helt enkelt råkade hitta den och så ”råkade” metallic vara inne.

You know when you find a piece in your closet that you totally forgotten about and you fall madly in love (again) ?

This coat with its perfect metallic color made of 100 % silk is one of those cases. I found it in the back of my closet before Fashion Week in Parisand know I don´t want to wear anything else. Besides shimmery metals is a big trend this season, so I actually can get away with this coat. By know it goes without saying, I am a Trend-Whore. So I actually wonder if I subconsciously looked for it since I knew the metallic-trend would hit big this season. Or if I accidentally found it and metallics ”accidentally” appeared to be the hottest material to see and to be seen in.

_nad

soft_halv
nad

Coat/old, sweatshirt/Ganni, culottes/H & M, shoes/Acne Studios, shades/Ray Ban, purse/Sophie Hulme

Leave a Comment