Pressweek – When surrounded by Fashionistas you feel the pressure, cause I am in Looser´s Ville | NADIAKANDIL

Pressweek – When surrounded by Fashionistas you feel the pressure, cause I am in Looser´s Ville

Posted by Nadia on 7 april, 2014 · 2 kommentarer 

020714_Tommy_Ton_rtw_Fall_2014_slide_389 020714_Tommy_Ton_rtw_Fall_2014_slide_385

Vad packar man när man ska omge sig med människor som alla på något sätt är i modebranschen?

Pressveckan kickar igång i Stockholm i morgon och på torsdag bär det vidare till Oslo. Jag har massa plåtningar på gång så jag behöver inspiration vilket gör att dessa dagar perfekt. Men omringad av stylister, make-upartister, PR-folk, bloggare och diverse andra så kallade fashionistas blir man lite pressad. Jag menar man vill inte vara den som är den, och seriöst problemet är att jag vet inte vilken ”den” jag vill vara.

Jag brottas alltid med ska jag vara Trendig-Uppstyrd eller Laidback, liksom denna Jag-bryr-mig-inte-looken. Men låt oss vara ärliga här, där jag sitter just nu i Looser´s Ville är det inte så ”jag bryr mig inte”. Hur ska jag skapa den perfekta balansen mellan hipp-trendig och laid back? För att tro mig de närmaste dagarna är det Trés Important!

What do you pack when you´re gonna surround yourself with that are somewhat connected to the fashion industry?

The press week is kicking off in Stockholm tomorrow and we´re continuing to Oslo on Thursday. 
I have loads of photo shoots coming so I really need the inspiration. But surrounded by stylists, make up artists, PR-people, bloggers and others also known as fashionistas you feel pressured. I mean you don´t want to be ”that” person, but the problem is, I don´t know who ”that” person is. 

I am always struggling between being the Trendy person and the laid back I-don´t-care-person. But let´s be honest, here in Looser´s Ville that´s not the case. How do I create the perfect balance between trendy and laid back cool? Because believe me for the next couple of days, the ”balance” Trés Important. 

Leave a Comment