So now I´m raising the big Q: Can I add Riccardo Tisci´s muse to my CV? | NADIAKANDIL

So now I´m raising the big Q: Can I add Riccardo Tisci´s muse to my CV?

Posted by Nadia on 21 april, 2014 · 2 kommentarer 

_Kate-Moss-Givenchy-Spring-Summer-2013-Ad-campaign

När jag rensade garderoben häromdagen, rensade inte detoxade, aldrig detox. Men jag hittade en gammal väska som jag alltid har varit kär i. Det roliga är att jag köpte den på Massimo Dutti för många år sedan och den ser exakt ut som Givenchy´s Lucrezia väska.
Nu kan man nästan inte säga att det är billig-kedjorna som kopierar dem stora creddiga modeskaparna. Alla kopierar eller inspireras uppenbarligen av alla. Jag menar ta Acne Studios (mina favoriter), men det är ingen hemlighet att de är ganska ”inspirerade” Margiela och Commes des Garcons, Did I just say that. Hoppas inte att någon på Acne ser det, jag älskar er jag gör verkligen det!
Nu visar det sig dessutom att självaste Riccardo Tisci på Givenchy har gjort en likadan väska som jag har från Massimo Dutti.

Nu kvarstår frågan: Kan jag lägga till musa till Riccardo Tisci på Givenchy på mitt CV?

So the other day while cleaning my closet, Cleaning not detoxing, never detox. Anyway I found an old bag that I´ve always loved. The funny thing is that I bought years ago at Massimo Dutti and it looks exactly like Givenchy´s Lucrezia bag.
Now you can almost not say that the chain stores are copying the big super-cool fashion houses. Everybody is copies are gets inspired by each other, obviously. I mean Acne Studios for instance (my favorites), but it´s no secret that they´re very inspired by Margiela and Commes des Garcons, oh Did I just say that?! Hope that nobody over there is reading it, I love your work, I really do!
And now it turns out that even Riccardo Tisci for Givenchy made a similar bag that I got at Massimo Dutti ages ago.

So now I´m raising the big Q: Can I add Riccardo Tisci´s muse to my CV?

 

massimo_blackbags

Leave a Comment