30. April – Straight out of bed in silk | NADIAKANDIL

30. April – Straight out of bed in silk

Posted by Nadia on 1 maj, 2014 · Lämna en kommentar 

30apr

Så jag körde på en straight-out-of-bed look och jag måste säga att jag gillar denna svävande look. Men den fungerar bara med någon sorts accentur som bryter av outfiten, och skapar kontrast. Det är mycket tjat om kontraster här men jag tycker att det är otroligt viktigt, speciellt vad gäller styling. Silke från topp till tå fungerar  nuförtiden speciellt när siluetten är lite oversized men fortfarande måste man bryta av med något.
Så jag valde att bryta upp pyjamaslooken med korsetten som är lite mer dressed up. Hela silkeshistorian får kontraster med annat material, bomull i detta fall.

Med mina nya favorit tofflor såg det verkligen ut som om jag precis hade rest mig upp från sängen.

So I went for a flowy, straight-out-of-bed look, and I have to say I like it. But it only works with something that mixes up the whole look, and creates contrasts. I know I talk a lot bout contrasts but I find it really important especially when it comes to fashion and styling. Silk from top to toe works good especially with the oversized silhouette, but still you need the contrasts. 
So I went for the corset to mix up the relaxed look and the cotton top to mix up the whole silk story. Perfect contrasts. 

With my new favorite slippers it really looked like I just got out of bed. 

30_close 30apr_

Silk kimono/Topshop. Corset/& Othre Stories. Top/H & M. Pajama pants/H & M. Silk scarf/Becksøndergarrd.
Bag/Massimo Dutti. Slippers/Zara. 

 

Leave a Comment