03. Maj – Choose your red Tou tou skirt over jeans – This is how you pull it off | NADIAKANDIL

03. Maj – Choose your red Tou tou skirt over jeans – This is how you pull it off

Posted by Nadia on 4 maj, 2014 · 1 kommentar 

soft

För att kunna använda sin röda tyllkjol till vardags utan att man för den sakens skull ser speciellt ”uppklädd” ut, krävs det lite outfitplanering och jobb. Det ska ju tilläggas att det är absolut förbjudet att klä upp sig till vardags, något man måste komma ihåg, speciellt i Sverige. Så avsett om du matchat tyll med V-ringat eller andra socialt accepterade vardagsplagg får man sneda blickar ändå.

Armyjackan är ett säkert och Trés nödvändigt plagg i garderoben. Du kan matcha den till mer eller mindre vad som helst, alla färger, paljetter, den lilla svarta, jeans, dressade byxor – You name it. Man borde egentligen ha en för vår- och sommarsäsongen och en fodrad för vintern.

Men i alla fall den funkar hur bra som helst till rött och blev därför en del av outfiten. Sen vet jag faktiskt inte vad som hände men jag ville ha V-ringat och enkelt, råkade ha på mig den vita T-shirten under och vips, Jag har skapat en perfekt outfit. Älskar när det händer.

Det är just dessa perfekta basplagg som gör att du kan klä upp och ner de lite mer speciella plaggen. En V-ringad, en enkel vit T-shirt, dina svarta favoritklackar, armyjackan – Jag menar då räcker det att köpa några få trendplagg varje säsong och man kan matcha det oändlighet. Min poäng är att: Satsa på en ordentlig bas så kommer ni undan med till och med en röd tyllkjol.
3maj
So in order to be able to use your red tou tou skirt on an everyday basis, without looking ”over dressed”, you have to plan a little. I have to add that it is a total sin to dress up on casual weekdays, something you need to bare in mind, especially in Sweden. so event if paired you tou tou with a V-neck or any other socially accepted casual piece, people gonna stare. 

The army jacket is a safe and Trés necessary piece in every closet. you can match it to more or less anything; all colors, sequins, the little black dress, jeans, dressy trousers – You name it. You should have one for the spring and summer season and one for the winter. 

Anywho it works really good with and therefor is a natural part of this outfit. Then I don´t really know what happened but I wanted a V-neck and I happened to be wearing the white while getting dressed – And before I knew it I created the perfect combination. Love when that happens. 

This is the thing with those basic pieces in your closet, you can both dress up and down those special pieces you have. A V-neck, the white tee, your black favorite heels, the army jacket – I mean with a good base it´s enough to invest in one or two trendy pieces each season and you can work magic with your outfits. My point here: Focus on your basics. Having that you can even wear a red tou tou to work.  

 

blk_03mj_

03maj

detail

Leave a Comment