I am one of those girls – My favorite summer styles. And the most Trendy | NADIAKANDIL

I am one of those girls – My favorite summer styles. And the most Trendy

Posted by Nadia on 5 maj, 2014 · 1 kommentar 

all_3

Jag har plockat ut mina favoriter från internet butiken Girissima. En uppgift som jag mer än gärna tog mig an. (Första gången som den Där bloggaren som får styla och välja ut sina favoriter – Check!)
Varför?
Först och främst för att du kan hitta några av de bästa märkena där, som Carin Wester, Ganni och By Malene Birger. Jag är ett fan av alla tre sedan länge, bör tilläggas.
För det andra, men inte mindre viktiga. När jag plockade ut kläderna hittade jag massa nya märken och hade flera Kärlek-vid-första-ögonkastet stunder. Något som jag vet många av er kan relatera till när man internet-shoppar.

Så detta är resultat av att jag hängde med geni fotografen Per A Möller en eftermiddag i denna coola studio/lägenhet.

So I was asked pick out my favorites and the most trendy pieces from online boutique Girissima. A task that I gladly accepted. (First time as That blogger that gets to style and pick her favorites – Check!)
Why?
First of all you can find some of the best brands there, like Carin Wester, Ganni and By Malene Birger. I am a long time fan of all three. 
Second, but not less important! When picking out the pieces I discovered a lot of new brands and had some Love-at-first-sight moment. Which I`m sure many of you guys can relate to while internet shopping. 

So here is the result of me teaming up with genius photographer Per A Möller in this super cool studio/apartment. 

You like?

wester

Carin Wester.

Inför sommarens alla festligheter passar den här perfekt. Jag älskar verkligen att den är öppen i ryggen, mönstret är bara helt magiskt och dessutom i en perfekt guld-beige ton som är helt rätt för säsongen.

This dress is pure perfection to all of those summer parties you are attending. I love the open back and the print is just the perfect beige-gold tone which makes it just right this season.

 

golden_ganni

Ganni.

Vi har guldfeber den här säsongen och det är inget konstigt att gå i ädla metaller från topp till tå. Jag bara säger. Guldtoppar, guld på våra skor och såklart den ultimata bomberjackan i guld. Vitt är den perfekta färgen att neutralisera och bryta av med.

Do we have gold fever this season or what. Dressed in gold from head to toe is perfectly normal. I´m just saying. Golden tops, gold details on our shoes and off course this ultimate golden bomber. White is the perfect color to combine with. 

lbd

Gat Rimon. By Malene Birger. 

Vad vore en garderob utan Den lilla svarta klänningen? Och vad är en outfit utan clutchen som både matchar men också bryter av? Den här lilla svarta i läder är perfekt om man har tröttnat på vanliga klänningar i silke eller jersey som vi vanligtvis har på oss. Denna klassiska modell blir aldrig gammal. Tillsammans med favoritskorna och clutchen är du redo för utgång.

What is a closet without the Little black dress? And what is an outfit without the clutch that both matches and makes it all more interesting? This leather LBD is the perfect substitute for the normal silk or jersey dresses we usually wear. This classic style will never get old. Paired with your favorite clutch and heels, you are good to go. 

20140428_P_A_M_017_R

Ganni. Custommade.

Spets är fortfarande hett denna säsongen och jag älskar den sensuella och feminina känslan det ger mig. Jag vill dock helst inte se ut som ”Lolita”. Matchat med en (trendig) collegetröja och säsongens måsta-ha-skor mules skapar du den där chic-grunge ”Jag bryr mig inte” looken.

Lace is still on for this season and we love the sensual and feminine feeling it gives us. I prefer not to look like a total ”Lolita” so paired with a (trendy) sweatshirt and this seasons must-have-shoes the mules you will create the chic-grunge ”I don´t care” look. 

lace

Mes Demoiselles. Star Mela.

Chic. Sensuell. Midsommarnattsdröm. Clutchen gör det hela ännu mer drömmen.
Vill du å andra sidan inte se ut som en dröm matchar du klänningen med en skinnjacka och clutchen med den lilla svarta.

 Chic. Sensual. Dreamy. This is a midsummer night´s dream. The clutch just makes it more dreamy. 
If you´re not interested in this dreamy look just pair the dress with a leather jacket and the clutch with the LBD. 

Leave a Comment