And seriously, In my golden slippers – Could I be more trendy? | NADIAKANDIL

And seriously, In my golden slippers – Could I be more trendy?

Posted by Nadia on 7 maj, 2014 · Lämna en kommentar 

04maj_

Ni vet hur jobbigt det är när man har dragit på sig ett av säsongens trendigaste plagg, den ljusa(blå) kostymbyxan som är så stor eller oversized att många tror att det är pyjamasbyxor. Någon som delar detta problem med mig?
I ens huvud ser man avslappnade Phoebe Philo eller någon Chloé modell som inspiration, men det är sällan allmänheten gör den omedelbara kopplingen.
Med en kavaj blir hela intrycket mycket mer (på)klätt och uppstyrt. T-shirten, de lösa byxorna och tofflorna räddar en från kavaj-effekten (alltså den stela kavaj-effekten). Och seriöst tofflor i guld, stora kostymbyxor i ljusblått – Wow kan jag vara mer trendig?

Dessa byxor har en perfekt passform även om man inte köper tre storlekar för stora, jag har sett dem på Hanna Stefansson nämligen. Den ljusblå looken är helt rätt denna säsongen och var inte rädd för att köra den från topp till tå. Då menar jag skjorta i ljusblått och kavajen, det kan du sedan matcha till dina favorit sneakers eller pumps.

acne

You know how hard it is when you´re wearing seasons most trendy piece, or one of them at least, light blue dressy trousers. Bought either too big or oversized that everyone thinks you´re wearing PJ´s. Anybody that shares this problem with me?
In your head you´re clearly inspired by that relaxed-chic-Phoebe Philo look or one of Chloés resort looks. But it is rather seldom that you´re environment grasps that (obvious) connection and source of inspiration. 
But to avoid the pajama effect. Simply wear a blazer. The T-shirt, the loose pants and your slippers makes the look maintain its nonchalant feeling.
And seriously, in my golden slippers – Could I be more trendy (Chandler). 

These pants have a really nice fitting, even if you don´t by three sized too big. i saw them on blogger Hanna Stafansson the other day. 
And the light blue look from head to toe is super hot right now. I mean the shirt and the blazer matching the trousers, with you favorit pair of sneakers, pumps or slippers. 

04maj

Pinstriped blazer/Massimo Dutti. T-shirt/Never Denim. Trousers/Gina Tricot. Clutch/Acne Studios. Shades/Ray Ban. Jewellry/Glitter. 

wearing

Adidas Stan Smith. 
Blazer, Gina Tricot.

Skjorta i bomull och silke, Gina Tricot. 
Vita tofflor/Zara.
Mules/Gianvito Rossi. 

Leave a Comment