Why do we bother buying expensive designer pieces again? | NADIAKANDIL

Why do we bother buying expensive designer pieces again?

Posted by Nadia on 8 maj, 2014 · 1 kommentar 

alla

Jag känner mig inte helt klar med att diskutera klänningarna från Metgalan. Ni kommer ihåg att vi om Caras outfit?

Allas älsklingar just nu Kendall Jenner (Kardashian lillasyster och numera modell), Jourdan Dunn (modell och BFF med Cara Delevingne), Chanel Iman (modell och flickvän till rapparen A$ap Rocky) och Zoe Kravitz. Dessa It-tjejer dök upp på Metgalan i Topshop (specialsydda bör tilläggas) klänningar.

Detta måste ju ändå vara den ultimata utsuddningen mellan high fashion och high street. Eller?

Jag menar om kedjorna sitter på kunskap och kreativitet som kan göra klänningar åt modevärldens viktigaste tillställning måste man verkligen börja fundera på vad man betalar för när man handlar designerplagg. Jag menar alla vet ju att kedjorna de senaste åren satsar mer och mer på kvalitet. Och trendfaktorn är ju alltid hög.

I am not quite finished with discussing the gowns at the Metgala the other day. Remember us discussing Cara´s outfit?

So every bodies current crushes Kendall Jenner (Kardashion baby sis and now also a model), Jourdan Dunn (model and Cara Delevingne´s BFF), Chanel Iman (model and girlfriend to rapper A$ap Rocky) and Zoe Kravitz. These It-girls showed up the Metball wearing custom made Topshop gowns. 

This has to be the ultimate connection between high fashion and high street. No?

I mean if the high street chains have the knowledge, creativity and the ability to make gowns to fashion worlds biggest happening, maybe we have start think about what we pay for when buying expensive designer outfits. I mean it´s not new that you can get good qualities even though it is hight street. And they´re always trendy. 

zoe

Zoe Kravitz

chanel

Chanel Iman and her rapping boyfriend A$ap Rocky

jourdan-dunn-met-ball-2014-charles-james-beyond-fashion-gala-getty_GZOOM

Jourdan Dunn

k

Kendall Jenner

Leave a Comment