Everybody who´s ”somebody” was there #Nellyhotel | NADIAKANDIL

Everybody who´s ”somebody” was there #Nellyhotel

Posted by Nadia on 19 maj, 2014 · 4 kommentarer 

rf

Nelly.com firade 10-års jubileum i helgen och självklart var alla som är ”något” på plats i Stockholm för att fira. Jag gick dit (såklart) med blandade känslor då modeevent har en tendens att vara lite bajsnördiga. Det är för övrigt ett nytt ord jag har för situationer som är lite stela och påklistrade.

Man går dit, minglar lite, smuttar på den billiga gratis ”champagnen” som erbjuds, minglar lite till, är proffstrevlig. Det är mer eller mindre det som händer. Sen går man därifrån med känslan av att man har slösat några timmar man aldrig får se igen. I mitt fall är det bokstavligt X antal timmar då jag i losersville måste koordinera en perfekt outfit när det vankas mode-event.

Men tydligen är det så att när Nelly.com bjuder på fest – They mean business. Inte bajsnördigt överhuvudtaget, den enda som var lite bajsnördig var eventuellt jag för att jag var nervös just för att jag fasade för den stela stämningen. Bra musik. Glada och snygga människor. Fri bar (inte med slaskigt mousserande, utan drinkar). Rebecca & Fiona. Leigh Lezark. Massa dans. Goda vänner.

fest

Nelly.com celebrated 10 years this weekend and off course everybody who are ”somebody” attended the party in Stockholm. I went (off course) with mixed emotions since these types of fashion events tend to get stiff and very un-natural. I get super nervous by that. 

You know, you go, mingle, sip the cheap free ”champagne”, mingle a bit more, have some shallow conversations. That´s about it. Then you leave feeling like you´ve waisted a couple of hours that you´ll never see again. In my case it´s literally a couple of hours since I, here in losersville, have to coordinate a perfect outfit to these fashion events. 

But apparently when Nelly.com throw a party – They mean business. Not stiff at all, the only stiff person was Moi, cause I was nervous that the party was going to be stiff. Good music. Happy and good looking people. Free bar (not with the cheap stuff – good drinks). Rebecca & Fiona. Leigh Lezark Lots of dancing. Good friends. 

 

Leave a Comment