Problems you have when vacation packing | NADIAKANDIL

Problems you have when vacation packing

Posted by Nadia on 30 maj, 2014 · 1 kommentar 

vaca_

Jag är i semester modus så var förberedda på semester-stil dem närmaste dagarna.

Det är alltid problematiskt när jag ska packa och klä mig på semester. Helt ärligt, bilden du har i huvudet av hur du ska se ut stämmer sällan överens med verkligheten. I alla fall för mig. Man vill ju vara bekväm och avslappnad, det blir prioritet. Du är ju trots allt på semester Men bilden i huvudet vill snarare vara glamorös-i-Saint-Tropez.
Den här gången när jag packade tror jag att jag lyckades koordinera perfekta outfits (jag inser att jag låter en gnutta galen Men helt ärligt jag vet att ni också har detta problem).

Över åren har jag lärt mig att jag gillar att gå i stora kaftaner och skjortor när jag är på semester. Jag älskar denim-shorts och min slapp-chica jumpsuit. Så när jag shoppar numera fokuserar jag och utgår från dessa plagg och hellre pimpla looken med en hatt eller en cool strandväska.
I´m in vacation mode so you should probably get ready for some vacation-dressing-updates during a couple of days. 

I always find it rather problematic when dressing and packing for holidays. I mean lets get serious the image you have in your head is not how you end up dressing in the end. At least not for me. You want to be comfy and relaxed, that´s priority. Hey you´re on vacation. But the image in my head often says go for the glamorous Saint Tropez-look. 
So this time I think I managed to coordinate perfect outfits that are a mix between reality and fantasy ( I realize I sound a bit crazy But seriously guys, I know you all have that issue).

Over the years I´ve learned that I love wearing caftans and big shirts. I love my denim cut-offs and my sloppy-chic-supercomfy jumpsuit. So when I shop for vacation I always focus on what I am comfortable with and then rather pimp my look with hats, jewelry or a cool beach bag. 

 

Leave a Comment