Vacation dressing Part III – Don´t do leopard the Tacky way | NADIAKANDIL

Vacation dressing Part III – Don´t do leopard the Tacky way

Posted by Nadia on 4 juni, 2014 · 1 kommentar 

02juni

Djurprint blir aldrig omodernt – Om det är på rätt sätt. Det svåra här är att det finns inga direkta regler eller tips för hur man vet att det är på rätt sätt eller fel sätt. För ärligt talat kan det gå riktigt fel och bara se billigt ut, eller se stiligt, coolt eller klassiskt ut. Och du vill ju inte sluta på det billiga sättet.

Den här klänningen är ett sådant plagg som jag har haft hur länge som helst och det funkar säsong efter säsong. Du kan lätt klä upp den med ett läderbälte, klackar och en oversized kavaj. Eller som här matcha den till guldtofflor och få den perfekta strandstilen. Matchat med Converse blir det en enkel hänga-på-stan outfit.

Animal prints never goes out of style – If done the right way. And here comes the tricky part, there aren´t any rules or tips on how to spot animal prints the right way and the wrong way. Cause honestly it can be really tacky or really stylish, or classy, or cool. You don´t want to end up doing it the tacky way.

 

This dress is one of those pieces in my wardrobe that´s been around forever and it works season after season. You can easily style it up with a leather belt, heels and an oversized jacket. Or just wear it like I do here with golden slippers and you have the perfect beach outfit. Styled with converse you got yourself the going-to-lunch outfit. 

2
two

Printed shirt dress/Topshop Unique similar Here and Here. Gold slippers/Zara, similar Here. 

Leave a Comment