Hooker dressing, Just like Pretty Woman | NADIAKANDIL

Hooker dressing, Just like Pretty Woman

Posted by Nadia on 7 juni, 2014 · Lämna en kommentar 

jul

Pretty Woman är på många sätt den ultimata speglingen av stilen på 90-talet. Den filmen och såklart Beverly Hills 90210, men jag föredrar att kopiera den moderna kärlekssagan som Julia Roberts personifierar.

Så som det ser ut nu är nittiotalet verkligen tillbaka. Vi har sett det hända över tid, sakta men säkert har det slått igenom. Det började ju för några år sedan med den galna logomanin som plötsligt sköljde över oss. Och plötsligt var vi tillbaka i det glada decenniet. Nu är plötsligt de episka Acqua Limone tillbaka i butikerna. Ärligt talat så upplevde jag detta tryck första gången och är inte helt säker på om jag sätta på mig det igen.

Men tillbaka till Pretty Woman. Många av de outfits hon har i filmen är användbara och till och med trendiga, filmen är verkligen en inspirationskälla. Bara för några år sedan när man såg filmen kunde man för allt i världen inte drömma om att använda något av dem plaggen. Nu, är det tillbaka och de outfits kan lätt användas och moderniseras med några enkla knep.

In many ways the style is the ultimate 90´s style. That and 90210 oof course, but I kind of prefer to imitate the cool modern fairytale personified by Julia Roberts and Richard Gere.

And let´s face it. The nineties are back, big time. We´ve been seeing it happening over time. It started a couple of seasons ago with the crazy logomania that sent us right back to the epic and happy decade. And now we find ourselves in a place where those epic Acqua Limone shirts are back in stores. And honestly I don´t know how to feel about it, cause I actually experienced those shirts the first time around and I don´t know if I should embrace them again or rather not.
So about Pretty woman, many of the outfits she´s wearing are so wearable and trendy today so the movie is nowadays inspiring – Outfit wise. Just a couple of years ago while watching it you laughed and wondered ”How that ever could be trendy, or even wearable??”. And now, very convenient outfits that you easily can put your own modern updated twist on.

two

Oversized men´s shirt and a mini skort/dress paired with classic pumps is totally doable.
To get an updated look switch the pumps for slip-ons or Birkenstocks and you´re good to go. 

outf

White oversized shirt/D Brand. Black suede pumps/Zara. Mini dress/H & M. Slippers/Birkenstock. 

080210-Pretty-Woman3-400

dots

Polka dots last year at Dolce & Gabbanna. Grey dress/H & M. Hat/H & M. Red dress and navy skirt/Topshop, Here and Here. 

lacelace_so

Top/NLY Trend. Pumps/Gianvito Rossi. Dress/Nelly.com. 

Leave a Comment