Go Black or go Home | NADIAKANDIL

Go Black or go Home

Posted by Nadia on 18 juni, 2014 · Lämna en kommentar 

half

När du har bråttom (vlket jag har hela tiden) och är slut på idéer och inspiration vad gäller outfit, gå för Svart. Ett trick du inte bör använda ofta, speciellt inte på sommaren då man har så mycket möjligheter vad gäller färg och form. Men i en krissituation är svart alltid svart. När du väl har blivit vän med tanken att du kommer vara den enda svartklädda fokusera då på att mixa material och addera lite mönster till din look.
Här valde jag att matcha läderkjolen (fungerar alltid) med en klassisk svart-vit polkadots skjorta i silke och en svävande ärmlös trenchcoat. Tack vare lite vita prickar, kontrasterna som uppstår när du mixar material och när du mixar stela plagg (läderkjolen) och svävande plagg, blir du inte tråkig. Tvärtom. Du ser viktig och stylish ut.
ofokus black detalj

When you´re in a hurry (me all the time) and out of ideas on outfits go Black. I mean it. It´s not a trick you should apply often, especially now during the summer season when the options are endless. But in an emergency, black is always black. Once settling with being the inly one in all black focus on mixing materials and adding some patterns or prints to your look. 
Like here I chose to do a leather skirt (can´t go wrong) paired with a classic black and white polka dot silk shirt and a flowy sleeveless trench coat. Thanks to some white dots and the contrasts in the materials you choose and by mixing stiff pieces (leather skirt) with flowy pieces, you´re not boring. Quite the opposite actually. You look important and stylish!

hel_walk_

Trench coat/H & M, Here. Shirt/H & M, similar Here and Here. Leather skirt/Lindex, Here. Mules/Zara, similar Here. 

Leave a Comment