I am over having flowers in my hair | NADIAKANDIL

I am over having flowers in my hair

Posted by Nadia on 24 juni, 2014 · Lämna en kommentar 

clo

Ni svenskar som läser detta behöver knappast någon förklaring på midsommar-looken. Som sagt, i och med att jag inte är speciellt gulligt klädd annars älskar jag att få leka lite maskerad under midsommar. Jag är ofta först att hoppa i de söta ljusa klänningarna och har blommor i håret.
Med tanke på att jag har firat midsommar på riktigt X antal år nu (typ 10, men vem räknar?!) är jag ganska färdig med den söta-blommor-i-håret-looken. I stället gick jag för grekisk-gudinna looken. En look som man ofta inspireras av men aldrig riktigt kör all-in.

ha

It´s been a hectic weekend with Swedish midsummer celebrations. I´m telling it´s the best weekend of the year, not only because it is officially summer up here but also cause you can experiment a bit – Stylewise. 
Usually during midsummer´s weekend the girls are dressed in white cute, very girlie dresses and flowers in their hair. This is a style that I don´t really pull off so during midsummer I am always happy to pull out my cute dresses and pretend I´m innocent with flowers in my hair. 
During the couple of years (more or less 10, but who´s counting?!) that I´ve been dressing up for this special holiday it´s always been the same, so this year I felt I was kind of over the flower-white-dress look. 
I went for the greek goddess look A look that you often ease in to, but never really have the chance to pursue all the way. 

hel

Long cardigan/Gina Tricot. Dress/Old from H & M, similar Here or Here. High top gladiator sandals/Bianco, Here or Here.
All jewelry from Glitter. 

Leave a Comment