Festival wearing: Do you wanna see my Angelina? | NADIAKANDIL

Festival wearing: Do you wanna see my Angelina?

Posted by Nadia on 27 juni, 2014 · 2 kommentarer 

nadia_4

Att style sig själv inför festivalerna är ju det bästa. Man blir så inspirerad av alla bilder som kommer från Coachella och när det äntligen är meningen att man själv ska festival-hoppa vill man vara snygg.
Så jag blev kär i den här blå-perfekta bikinin. Tog en sax och klippte slits i klänningen ”Vill ni se min Angelina”?. Mixade lite mönster. Knöt en denimkjorta runt höften och hoppades på det bästa.

Tankar? Vad tycker ni?

nadia_3 nadia_ nadia_day1

Styling myself during Bråvalla festival is the best part. I mean you get so inspired by the Coachella pictures and once you´re supposed to gallivant around at festivals yourself. You wanna look good. So I fell in love with this blue perfection bikini top. Took a pair of scissors and cut a slits on the dress ”Do you wanna see my Angelina?”. Mixed up some patterns. Tied denim round my hips and hoped for the best. 

Any thoughts?

 

nadia_7nadia_6 nadia_5

Wearing Bik Bok and Never Denim from head to toe. 

Pics: Maria Rogersdotter

Leave a Comment