#Selfie | NADIAKANDIL

#Selfie

Posted by Nadia on 4 juli, 2014 · Lämna en kommentar 

self

Låt oss snacka lite om konceptet selfie, eller som det sägs online #selfie.
selfie_3

Ett fenomen som verkligen reflekterar tiden vi lever i. Vi är mer fokuserade på oss själva och med självupptagna än någon gång innan. Det är fokus på individen, inte på kollektivet. Kolla på alla bloggar och sociala medier generellt sett. Det är min stil, min matlagning, mina träningsrutiner och mina åsikter.
Oavsett om du är en av dem som har ett aktivt sociala-medier liv eller inte kan du inte förneka det faktum att vi är väldigt egoistiska. Selfie är bara det fysiska uttrycket. Och igen även om du inte är typen som ”tar selfies” är du förmodligen lika skyldig av den narcissismen som dem som faktiskt tar selfies.

Let´s talk a little bit about the concept of the selfie, or as you do it online #selfie. A concept and a doing that really reflects the time we live in. We are more self centered and focusing more on ourselves and the individual than ever before. I mean just look at all the blogs and social media in general, it is all focused on my style, my cooking, my work out routines and my opinion. 
Either if you are one of those people that has a life online or not, you can not neglect the fact that we´re truly egoistic. And the selfie is just the physical expression of that. And again even if you’re not a fan of the ”let me just take a selfie” you are probably as guilty of the narcissism expressed by those that actually do selflies. 

selfie-2 selfie

Jacka/JC. Kjol/COS. Skor och jacka/ & Other Stories. Brillor/Ray Ban

Leave a Comment