It´s not a skirt – It´s perfection | NADIAKANDIL

It´s not a skirt – It´s perfection

Posted by Nadia on 7 juli, 2014 · Lämna en kommentar 

goclose_

There´s nothing more satisfactory than finding out that the new piece of clothing you recently purchased is the beginning of life long love story. And the best part is that I didn’t even see it coming.
This midnight blue piece of perfection in the best material that is so nice to wear and that does you and your body so many favors was kind of an impulse purchase. Mary Kate and Ashley Olsen designed a collection for Bik Bok and wandering around town one afternoon I saw this piece of perfection (to just call it a skirt is unfair). It had  a red price tag on #kachiiing and I thought it looked cute, by that time it was still just a skirt. Whereas now we refer to it as perfection.

Det finns inget mer tillfredsställande än att upptäcka att det senaste klädesplagget du köpte är början på en livslång kärlekshistoria. Det bästa var att jag såg det inte komma.
Denna midnattsblå perfektion, i ett material som är härligt mot kroppen och som gör mig och min figur alla tjänster var egentligen ett impulsköp. Mary Kate och Ashley Olsen designade en kollektion för Bik Bok och när jag en eftermiddag vandrade omkring såg jag denna perfektion (att kalla den en kjol vore orättvist). Den hade en röd prislapp #kachiiing och jag tyckte att den såg söt ut, då var det fortfarande bara en kjol. Nu å andra sidan refererar vi till den som perfektion.

sidemiddle_ _

pre

Leather jacket/Shock, similar Here. Crop top/vintage, similar Here and Here. Perfection (skirt)/Mary Kate and Ashley  Olsen for Bik Bok. Slippers/Zara.

Leave a Comment