All the other fashionistas have it – I want one too | NADIAKANDIL

All the other fashionistas have it – I want one too

Posted by Nadia on 10 juli, 2014 · Lämna en kommentar 

car

En väska som definitivt är på min radar är påsväskan, eller som det så fint heter i modevärlden Bucket bag. Jag vet inte om det är det faktum att Louis Vuitton skapade en perfekt variant och lanserade den med en minst sagt vacker kampanj, eller det faktum att varje (nämnvärd) fashionista verkar äga en. Oavsett har jag ha-begär.

A bag that definitely is on my mind is the Bucket bag. I don’t know if it was the fact that Louis Vuitton created them perfectly and launched them with a beautiful campaign or the fact that every fashionista worth mentioning is now strutting around with one. Either way I have major cravings. 

 

bucket

Green-grey-ish, Proenza Schouler. Metallic blue/Saint Laurent. Black with tassels/Gucci. White/River Island. Beige in nubuck/H & M.     

Leave a Comment