Fashion weeks are stress: Outfits to be coordinated and photographers to be caught | NADIAKANDIL

Fashion weeks are stress: Outfits to be coordinated and photographers to be caught

Posted by Nadia on 4 augusti, 2014 · Lämna en kommentar 

mka

Nu kan vi säga att modemånaden officiellt är igång. Och modeveckan i Köpenhamn har sparkat igång spektaklet. Spektaklet, eller cirkusen som det också kan kallas med fashionistas som springer omkring i modestäderna i utstyrslar som kan se konstiga (fula) ut för vanliga dödliga. Springandes efter dem är alla streetstyle fotograferna, man kan säga att det är lite som en katt och råtta lek. Fashionistorna låtsas som ingenting men skulle i själva verket sälja sin själ för att fastna på bild. Och fotograferna å andra sidan låtsas som att de är likgiltiga till alla modebrudar, men vi vet alla att de inte är likgiltiga.
Cirkusen beror också på att alla de som vallfärdar till modeveckorna är extremt stressade inför dessa events, men även samtidigt som de pågår. Detta av en enda anledning: Outfits måste koordineras. Tro mig, det låter enkelt. Men det är allt annat än enkelt.

Så summan av kardemumman: Jag åker till Köpenhamn och i morgon får ni se hur cirkusen slutade för mig.

tth_1

So for now we can officially say that the fashion month has begun, with Copenhagen fashion that started today. Fashion month is also known for its circus. with fashionistas running around in outfits that look rather odd (ugly) for the mortals. And running after them are the streetstyle photographers, it is kind of a cat and mouse game since the fashionistas actually are dying to get caught by the photographers. And even though many of the photographers pretend they do not care, we all know they do.
The circus also being the fact that the fashion-week-goers are extremely stressed before and during these events, for one reason only: Outfits to be coordinated. And trust me, even if it sounds easy. It is most certainly not.

So what I am trying to say: I am leaving for Copenhagen tomorrow and stay tuned to see how my fashion circus turns out.

 

Leave a Comment