Now I am WoW´ing | NADIAKANDIL

Now I am WoW´ing

Posted by Nadia on 8 augusti, 2014 · Lämna en kommentar 

festival_win_2 festival_win

Pic: Maria Rogersdotter 

Från en catwalk till en annan. Veckan började med Köpenhamn modevecka. Slutar med Way out West. När jag säger catwalk om modeveckan (generellt) menar jag det bokstavligt. Alla under modeveckan (som deltar) är väldigt medvetna om sig själva och varje rörelse är noggrant genomtänkt.
Ifall att en fotograf skulle fånga dem på bild.
Samma sak under festivaler, där snackar vi catwalk. Inte på det uppenbara ”mode” sättet. Snarare mer ”avslappnat” – Eller det är ju egentligen inte avslappnat. Den här ”sängkammar-looken” är även den koordinerad och planerad in i minsta detalj.

I slutändan är det vi har på oss ett uttryck. Om vi vill uttrycka avslappnat eller trendig-fashionista beror bara vilken catwalk vi ska gå på.

Eller?

So from one catwalk to another. Started the week with Copenhagen Fashion Week. Ending it with Way out West. And when I call fashion week (in general) a catwalk I mean it. Seriously everybody (who is attending fashion week) are very self conscious and you can see that every step and every move of the is planned. Just in case a photographer snaps them.
The same thing during festivals, they are seriously catwalks. Not in this obvious ”fashion” way. It is more ”relaxed” – Or it is not relaxed because that relaxed I-woke-up-like-this look is very coordinated and thought through. So do not let that fool you.

In the end what ever we wear is an expression. If we want to express laid back cool or hip fashionista – That depends which catwalk we will be walking.

Am I right?

Leave a Comment