So (UN)inspired – | NADIAKANDIL

So (UN)inspired –

Posted by Nadia on 18 augusti, 2014 · 1 kommentar 

c b

De senaste dagarna är jag så inspirerad att jag inte helt vart jag ska ta vägen. Allt känns seriöst tråkigt eller passé. Jag hatar verkligen när det händer för att vanligtvis bubblar jag över med idéer, det brukar snarare vara så att jag inte har tiden att realisera dem. Inte tvärt om. Just nu sitter jag och stirrar på en blank skärm och har ingen aning vad jag ska skriva om.

Det är lite som i det Sex and the City-avsnittet när Carrie var så så oinspirerad att hon funderade på att skriva om Män som strumpor. Är det mitt första riktiga Carrie-Bradshaw-moment? Inte jättelyckat sådant.
Oavsett, trots min oinspiration och bitterhet verkar min inbox och kalender tycka att jag borde vara mer exalterad över höstmodet, alla höstkampanjer och modeveckor som går av stapeln när som helst.
Låt oss lista alla fantastiska nyheter och events som har poppat upp denna ypperligt tråkiga måndag:

1. Jag fick septembernumret av Elle. Det är vanligtvis medicinen mot allt. Inte idag uppenbarligen.

2. Jag fick världens finaste inbjudan av Lindex till deras 60års-jubileum. I den riktiga posten dessutom med guldbokstäver och mitt namn handskrivet. Hjälpte inte heller (fastän jag seriöst ser fram emot detta).

3. Svenska designern Stylein har gjort de finaste klänningarna i mocka som för tankarna till Edie Sedgewick direkt.

4. Jag har tagit mig tiden att titta igenom alla bilder från H & Ms Studio kollektion. Jag älskar bilderna och kollektionen, men fortfarande, Var är pirret i magen?

 

 /></a>Stylein and her interpretation of the 60´s. <a href= /></a>H & M Studio Collection<a href= /></a>H & M Studio Collection<a href= /></a>Jean Paul Gaultier för Lindex + 60th B-day Bash<a href= /></a>Another perfection in Suede. </p>
<p><em>So for the last couple of days my inspiration is nowhere to be found. Seriously everything I see feels boring or ”Been there done that”. I hate when that happens cause usually I am all bubbly with ideas and it is rather that I can not find the time for all of it than the other way around. At this point I am sitting in front of a blank page and I have no idea what to write about. </em></p>
<p><em>It is a little bit like when Carrie Bradshaw was uninspired and thought about writing about ”Men as socks” Is this my first real Carrie Bradshaw-moment? Either way even though I am uninspired and bitter my inbox and schedule tells me I should be all about the fantastic fall fashion, fall campaigns and fashion weeks that are coming up. </em><br /><em>So lets list all of the fantastic thing that has happened on this particular boring Monday:</em></p>
<p><em>1. I got the new issue (September issue) of Elle Sweden. That usually is my medicine for anything. Not today obviously. </em></p>
<p><em>2. I got this super fancy invitation to Lindex 60th anniversary. In the real mail, with golden letters and my name hand written on it. Did not help. (Although I am seriously looking forward to it so much). </em></p>
<p><em>3. The Swedish super talented designer Stylein has has made these fantastic suede dresses that takes my mind to Edie Sedgewick. </em></p>
<p><em>4. I have taken the time to look through all the pictures from H & M´s Studio Collection. That I actually love but still it does not ring my bell. </em></p>
<h3 class=

Leave a Comment