August. 23. | NADIAKANDIL

August. 23.

Posted by Nadia on 23 augusti, 2014 · 3 kommentarer 

20aug_220aug_7

Ibland behåller du plagg i garderoben trots att du inte använder dem. Det är väldigt svårt att förklara för någon som inte har upplevt detta själv. Finns ingen logisk förklaring till detta. Tro mig jag har försökt min mamma ,bland andra, förstår inte konceptet av att ha magkänsla angående en topp i silke eller dem där designer-skorna du haffade på rean, ”Nej, jag har inte använt dem, ÄNNU”.

Denna ganska skrikigt gula blus i silke är gammal och använd kanske en gång. Eller två. En gång av mig och en gång av någon i mitt Entourage (väldigt vanligt  bland kvinnor, detta utbyte av klädesplagg till höger och vänster).
Oavsett skulle jag aldrig slänga den. Bara för att min magkänsla säger till mig att behålla den. Se vad som hände i dag, efter x antal år. Den passar perfekt till min Céline-inspirerade kjol och tillsammans blir det en sporty-glam look.

Det är inte logik. Det är mode.

20aug

Sometimes you keep things in your closet, despite of the fact that you are not using them. It is very difficult to explain if you have not actually been through it. There is no logic explanation. I have tried several times but my mother, among others, never seem to grasp the concept  of having a gut feeling about a silk shirt or that particular pair of designer heels you got on a sample sale, ”No I have not worn them, YET”. 

 So this super yellow silk blouse is super old, and worn maybe once. Or twice. Once by me and once by someone in my Entourage (very common habit among women BTW the exchange of outfits).
But still I would never throw it away. Just because my gut tells me not to. And see after many years I end up wearing it, it just so happens to be the perfect match to this Céline replica skirt, and together they look sporty-glam. 

It´s not logic. It´s fashion. 

20aug_6
20aug_3

Leather biker/Shock, similar Here. Old blouse/Zara, similar Here or Here. Skirt/Zara, similar Here and Here.
Shoes/Acne Studios, Here or Here. Shades/Dior. Jewelry/Glitter. 

Leave a Comment