In this narcissistic community – The LBD is the answer | NADIAKANDIL

In this narcissistic community – The LBD is the answer

Posted by Nadia on 15 september, 2014 · 2 kommentarer 

out_3out_5

En enkel svart klänning är alltid en enkel svart klänning. En sådan klänning passar till allt och är passande i varje situation. Alla kvinnor vet att om man bara ska ha ett klädesplagg i garderoben är det en LBD (little black dress). Jag utgår ifrån att denna förklaring är överflödig. Alla som hänger i detta narcissistiska forum vet förmodligen vad en LBD är.

Det finns tillfällen när du planerar en lager-på-lager outfit och du har ingen aning vad du ska matcha detta med.
I detta specifika scenario ville jag ha denna perfekta kavaj, inspirerad av den perfekta Proenza Schouler kavajen. Som också matchades med något svart och tight  även på catwalken. Den perfekta kavajen med den perfekta denimskjortan, så frågan var uppenbarligen: Vad ska detta matchas till?

LBD:n är alltid svaret. Det är svaret på många frågor (tragiskt nog kanske).

out_detalj out_4

A simple black dress is always a simple black dress. It goes with everything and is convenient in every situation. All women knows that the one thing that you should have in your closet is your favorite LBD (little black dress). I am supposing that explanation was totally unnecessary. Most of the people hanging around in this narcissistic community you already know what a LBD is. 

There are times when you are planning on layer with other pieces and you have no idea what to match the layering with.
In this particular scenario I wanted to take this perfect jacket, inspired by the perfect Proenza Schouler jacket that also was matched with something black and tight already on the runway. Just saying. The perfect jacket together with the perfect denim shirt, so my question was obviously: What to match it with?

The LBD is always the answer. It is seriously the answer to a lot of questions (tragically enough). 

out_2 out

Jacket/Lindex. Denim/Never Denim at Bik Bok. Dress/H & M. Heels/Zara. Shades/Ralph Lauren. 


Leave a Comment