Tommy Ton, Burberry and my absence – What happened in London | NADIAKANDIL

Tommy Ton, Burberry and my absence – What happened in London

Posted by Nadia on 18 september, 2014 · 6 kommentarer 

perminova

Nu när modeveckan i London är över glider våra ögon över till Italiens modehuvudstad, Milano (och den väldigt omdiskuterade Gucci-visningen). Men innan vi helt landar där, låt oss tala ut om London.
Seriöst känns det som att det som på riktigt var omdiskuterat i den brittiska huvudstaden var Tommy Ton och Burberry, gärna de två kombinerat. Tommy Ton är ju gatumodefotografernas fotograf och håller oss uppdaterade med vad som händer på gatan. Och det var verkligen som om Christopher Bailey (chefsdesigner på Burberry) lyckades jobba sig in under skinnet på fashionistorna efter förra säsongens visning.
Ni kommer ihåg capen med personliga initialer, som Elena Perminova har på sig här?
Även om London alltid är mer galet, mer färgglatt, mer mönstrat och mer av allt. Och även om jag inte ens var där, var det som om det var Burberry i centrum. Inte bara capes, utan också den nya Prorsum-kollektionen.

Tänk denim och disco. Det är all beskrivning som behövs. Jo, och fjädrar.

 

Now that London fashion week is over our eyes are obviously looking at the Italian fashion capital, Milan (and the very talked about Gucci show). But before we do that lets talk about what happened in London.
Seriously I feel like the things that was out and about in London this season was Tommy Ton and Burberry, those two combined. So Tommy Ton is everywhere keeping us up-to-date with the fashion on the streets, and it seemed like Christopher Bailey really got under the fashionista skin with his last collection.
You guys remember the customized ponchos, here seen on Elena Perminova?
Even though London is more crasy, more colors, more prints, more everything and even though I wasn´t there it seemed like eveything was about Burberry. Not just the capes, but also the Prorsum collection.

Think denim and disco. That are all words needed to describe the collection. Oh, and feathers.

 

 style= Burberry Prorsum SS/15  style= Burberry Prorsum SS/15  style= Burberry Prorsum SS/15

 

Pics: Style.com and Tommy Ton for Style.com

Leave a Comment