Scandi-cool in Paris the Hope Sthlm way | NADIAKANDIL

Scandi-cool in Paris the Hope Sthlm way

Posted by Nadia on 15 oktober, 2014 · 4 kommentarer 

 style=  style=  style=  style=

Hope visningen i Paris var definitivt en av höjdpunkterna på veckan. Visningen hölls i en lokal som var nästan kliniskt vit, på det här coola och råa sättet, i trendiga och hippa området Marais. Så klart, det är Hope de är ju så Skandi-coola, men i Paris.

Kollektionen var lite av en fusion mellan nationalromantik och modern, digital design.
Ohh-andet och ahh-andet bland de hippa och trendiga fashionistorna (publiken) kom när en jumpsuit struttade ut på catwalken. Enaxlad i perfekt benvit nyans gjord i ett tjock och strukturerat material. Printet vad rutitgt, men det kunde lika gärna ha varit kritstrecksrandigt.

Feminina och klassiska trenchcoats med ett oklassiskt snitt och mönster matchades med loafer-tofflor eller V-ringade stickade tröjor och maskulina culottes matchade med ”herrskor” på en sådan där ”cool-tjej” tjock sula.

 style=  style=  style=  style=

The Hope show in Paris was definitely one of the highlights during the week. The venue in Paris was spacious. white, raw, in the hip and trendy area of Marais. And off course, it is Hope they are all about being Scandi-cool, but in Paris. 

We saw a clash between national romanticism and modern digital design.
The ohh-aahh among the hipp and trendy show-goers happened when a one shoulder jumpsuit came out. Perfection in ivory, check printed in a way that reminded us of pinstripes and done in a thick and structured material.

There were classic feminine trench coates paired with flatform slip ins, your typical knitted V-neck paired with rather masculine culottes and thick soled flats.

Leave a Comment