Slacking in knits – Like them cool and trendy girls | NADIAKANDIL

Slacking in knits – Like them cool and trendy girls

Posted by Nadia on 19 oktober, 2014 · Lämna en kommentar 

knit_5 knit_6 Jag måste erkänna, söndagsmode är inte det bästa för mig och jag är övertygad om att ni håller med mig här. Eller? Men ända sedan allt ull och stickat vandrade ut på catwalken förra säsongen (mest omtalat hos Marc Jacobs och Stella McCartney) och nu snackar vi inte bara om stora stickade överdelar. Vi snackar från topp till tå. Äntligen, eller vad säger ni. Nu kan vi klä oss bekvämt på söndagar och vara coola och trendiga samtidigt. Stickade tröjor är alltid ett måste under höstsäsongen, speciellt när temperaturen börjar falla. Nu ska vi dock lösa denna stickade historia från topp till tå. Oavsett vad dina första instinkter säger angående denna outfit, är det ingen dum idé. Perfekt speciellt när du bara vill softa omkring utan att se ut som om du softar omkring. Nu kan du softa och vara mode samtidigt. knit_3 I have to admit, Sunday fashion is not my favorite and I am convinced you all can agree with me on this one. No? But ever since all of that wool and knits strutted down the catwalk last season (most talked about at Marc Jacobs and Stella McCartney) and now we are not just talking chunky knitted sweaters. We are talking the whole package. And hey, I do not mind! Finally we can feel lika slackaers, dress like slackers but look all cool and trendy.  Knitted sweaters are always a must during the fall season, especially once the temperatures starts to fall. Now albeit we are supposed to pull off this knitted affair from head to toe.  No matter what your first instinct might tell you, it is not a bad idea. Perfect when you just want to slobby but look fashion.  knit_7knit_2

Knits/Zara. White shirt/Karl Lagerfelt. Clutch/COS. Sneakers/Adidas Stan Smith. Solbrillor/

Leave a Comment