Put a Belt on it | NADIAKANDIL

Put a Belt on it

Posted by Nadia on 21 oktober, 2014 · 5 kommentarer 

 style=  style=  style=

Jag antar att det är meningen att vi ska bälten runt midjan nuförtiden, gärna så breda som möjligt. Och helt ärligt, jag har inget emot det, jag älskar hur det framhäver midjan och får kroppen att se helt Kim K eller Beyonce.
Så vi tar inspiration från alla supertrendiga fashionistor som springer omkring på modeveckorna och hoppar definitivt på denna trend.

I guess we are supposed to to wrap the belts around our waists nowadays, and preferably as broad as possible. And hey, actually I don´t mind, I love the way it accentuate my waist making my body all Kim K or Beyonce. 
So getting the inspiration from the fashionistas during the fashion weeks we are so doing this trend for fall. 


Pictures: Tommy Ton for Style.com and ELLE

Leave a Comment