DIY – Everybody can be a designer | NADIAKANDIL

DIY – Everybody can be a designer

Posted by Nadia on 23 oktober, 2014 · 2 kommentarer 

silk

Just nu är jag besatt av silkesbyxor med utslängda ben, sådana som jag har på mig fast ”riktiga”. Jag säger ”riktiga” för att i ett väldigt desperat moment strax innan jag drog till Paris för modeveckan gjorde jag dessa själv, kvaliteten kan dock diskuteras. Jepp, nu är jag designer också (skyll på min generation).

Eftar att noggrant ha scannat igenom hela internet, då menar jag verkligen letat hittade jag ett par ”riktiga”, i den perfekta silkes- och ullblandningen. Det konstiga är att jag hittade dem på en internetbutik där jag alltid är, jag har bara missat dem.

silk_2

Currently I am obsessing over silk flared pants, like these ones I am wearing but ”real”. I am saying want ”real” ones cause in a very desperate moment before leaving for fashion week in Paris I made them myself, note that the quality can be discussed, but either way I made them. What do you know, I am a designer as well (blame my generation). 

After carefully scanning the internet, like I mean really scanning I found them ”real” ones. And the odd thing was that I hang around on that webshop all the time, I just missed them. 

silk_3

Turban and denim jacket/vintage. Black top/Gina Tricot. Grey tee/Bik Bok. Trousers/DIY. Heels/Zara. Shades/Ray Ban. 

 


Leave a Comment