Cozy Sunday Wear | NADIAKANDIL

Cozy Sunday Wear

Posted by Nadia on 26 oktober, 2014 · 3 kommentarer 

stylezara_2 mng2 mng zara_

Söndagar är mycket svårare än andra dagar, klädmässigt vill säga. Självklart snackar jag kläder, vad annars skulle jag prata om?!
Jag menar på söndagar är vi i vårt avslappnade modus och då vi inte har några problem med att spendera timmar framför i garderoben för att lösa ”vad ska jag ha på mig” problemet. Söndagarna ska vara mer chill. Tack och lov är modeguiden den här säsongen så generös att vi kan vara fashionistas och samtidigt i vårt söndag ”bryr mig inte” modus. Uppenbarligen bryr vi oss oavsett vilken dag i veckan det är, jag gör åtminstone det. På det sättet är jag otroligt självmedveten, på ett dåligt sätt.
Men med allt stickat och de lösa byxorna och de platta skorna som florerar denna säsongen, är det inte svårt att vara comfy-chic.

Sundays are much more tricky than other days, outfit wise, that is. Off course, what else would I be talking about?!
I mean on Sundays we have our chill mode on, and while we do not have a problem spending hours trying to solve the big ”what will I wear issue?” Sundays are supposed to be more chillaxed. Luckily enough this seasons fashion how-to allows us to be both fashionistas and in our Sunday ”do not care” mode. Obviously we care about what we are wearing everyday of the week, at least I do, on that point no one is more self conscious then I am. 
With all the knits and and the loose trousers and the flats, it is not hard to be comfy-chic.

 


Leave a Comment