Shirt and (faux) fur turned out to be perfect | NADIAKANDIL

Shirt and (faux) fur turned out to be perfect

Posted by Nadia on 29 oktober, 2014 · Lämna en kommentar 

päls5

Min besatthet av klassiska, randiga och stora skjortor fortsätter. Efter att ha experimenterat med skjortan och till och med använt den som kjol(modeveckan Milano) hittar jag ständigt nya sätt att matcha detta perfekta klädesplagg.
Det här var faktiskt en ren slump-outfit (nytt ord?). Oavsett fick jag (äntligen) denna päls från H & M Studio Collection och jag råkade där och då ha på mig just en randig skjorta och boyfriends (jeans inte en riktig pojkvän ha ha ha). Upptäckte då en helt ny färgkombination blått och army – Perfektion


My obsession with striped, classic but oversized shirts continue. And after having experimented with using the shirt as a skirt (Milan Fashion Week) I keep finding ways to match this perfect piece of clothing.
This was actually kind of an accident-outfit (did I create a new word?). Either way I received this jacket by H & M Studio Collection, and could not wait to wear it.    As it happened I was standing in my boyfriends (jeans not an actual boyfriend ha ha ha) and off course a striped shirt. And it seems like I discovered a new color combination, blues and army green – Perfection.

päls4 päls3 päls pälsa_detalj

Jacket/H & M. Shirt/Ralph Lauren (mens department). Jeans/Diesel. Heels/Zara. Shades/Ray Ban Aviators black. Heels/Zara. 


Leave a Comment