Wear your club hopping LBD every day – Here is how | NADIAKANDIL

Wear your club hopping LBD every day – Here is how

Posted by Nadia on 31 oktober, 2014 · 1 kommentar 

lbd

När du hittar den perfekta lilla svarta (klänningen) vill du bara ha på dig den hela tiden. Eller?

Så fort jag såg denna visste jag att jag måste ha den. Sedan den från Stella McCartney är alldeles för dyr för mig stannade mitt hjärta seriöst när jag sprang på denna varianten på Lindex. Den är i en perfekt halvglansig kvalité, har den coolaste passformen och jag skulle kunna ha på mig den varje dag.

Lösningen på detta blev att istället för att hoppa i mina Louboutins eller mules valde jag ett par skor med en grov sula (också Stella McCartney ”inspirerat”) and bar en polotröja under klänningen.

Summan av kardemumman flickor, pch pojkar? Den lilla svarta är inte bara för nätter med klackarna i taket, du kan använda den varje dag.


 

When you find that perfect LBD (little black dress) you just want to wear it all the time. No?

As soon as I saw this one I knew I had to have it. Since the one from Stella McCartney is way to expensive my heart skipped a beat when I saw this one from Lindex. In a perfection semi shiny quality and with the coolest fit, I could wear it everyday. 

So instead of slipping into my party Louboutins or mules I chose a pair of shoes with a chunky sole (also Stella McCartney ”inpired”) and sported a turtleneck underneath.

So girlies, and gents? Your LBD is not just for club hopping, you can wear it everyday.  

lbddetaillbd2lbd4

Dress/Lindex. Turtleneck/Zara. Bag/COS. Shoes/Monki. Jewelry/Glitter. 

 

Leave a Comment